Din guide til at finde det rette bådtilbehør

Danmark er et lille land med meget store muligheder for folk der holder af at sejle. Takket været den lange kystlinje, er der en meget lang liste af lystbådehavne man kan gøre brug af. Afhængig af hvorhenne du vælger at stationere din båd, får du forskellige muligheder og rejser. For eksempel, hvis du er på Fyn, kan du tage på en afslappet tur i Assens eller få friske fisk fra Nyborg. Måske holder du til i Jylland. I så fald kan du prøve kræfter af med Nordsøens udfordringer. Det er kun dig der sætter grænsen til dit næste eventyr til søs. 

Sikkerhedsudstyr til din båd

Hvis du er en uerfaren bådejer, er der nogle ting som du absolut skal have i orden inden du tager afsted. Bådtilbehør og udstyr er meget vigtigt, ikke kun for dig selv men også for sikkerheden. Med det rette udstyr, kan du tryg sejle afsted, også med hele familien. Når du er ude på vandet, skal du altid huske en redningsvest. Det er et absolut must, i tilfældet af en ulykke. Dertil vil en

Det er specielt til dig som rejser langt fra kysten. Der er det også en god ide at have et tågehorn så du kan kommunikere langvejs fra. Og til sidst, husk altid førstehjælpsudstyret og brandslukkeren. Det er altid en god ide at lave en huskeliste til at det nødvendige, som du bør anskaffe inden du sejler afsted. 

Det ekstra for at vedligeholde din båd

Ud over sikkerhedsudstyret, er det også vigtigt at du holder din båd vedlige. Et godt sted at starte er at slibe den gamle bundmaling af. For mange lag af maling kan få den nye maling til at falde af og det kan skade miljøet. Det anbefales at bunden af din båd bliver malet en gang om året. Når din båd så er blevet malet, kan du altid give dem en ekstra flair. Polering kan gøre vidunder på udseendet af din båd. Hold også altid din båd renlig indvendig så du kan nyde godt af den næste rejse til søs.