ejendomsservice

Ejendomsservice – 3 årsager til, at det er en god investering i boligforeningen

Har I en god ejendomsserviceaftale i jeres boligforening, eller er i afhængig af ildsjæle og vellykkede arbejdsdage? 

For mange gælder stadig, at man går til opgaven med en solidarisk ideologi, men desværre fungerer det sjældent hensigtsmæssigt – de fleste arbejdsdage bliver aflyst grundet manglende opbud, og ildsjælene har andre, og sikkert vigtigere, sociale foretagender end dagens havearbejde.

Herunder får I 3 gode grunde til, hvorfor I som boligforening bør investere i ejendomsserivce.

1. Bestyrelsen får mere tid til økonomiske og administrative opgaver

At være bestyrelsesmedlem i en boligforening er sjældent en dans på roser. Det er hårdt arbejde for få eller ingen penge. En god bestyrelse er afgørende for en velfungerende forening, men det kan være svært at finde gode folk, hvis opgaverne bliver for svære eller praktiske. 

Når I uddelegerer de servicefaglige vedligeholdsydelser, så frigiver i tid til andet bestyrelsesarbejde, og I tiltrækker flere folk. 

2. Bygningen holder længere

Når ejendommen tilses af fagfolk jævnligt, så opdages det selvsagt hurtigere, hvis noget kræver en præventiv indsats, eller der er behov for øget vedligehold. 

På den måde sikrer I bygningen mod uforudsete og dyre reparationer, og I har hele tiden et overblik over tilstand og eventuelle mangler. 

Det kan godt betale sig at være på forkant med disse ting – og det gøres bedst af fagfolk.

3. I tiltrækker nye beboere

Når I gør noget ud af at vedligeholde ejendommens udendørsareal, så skaber I et eksteriør og et udtryk, der signalerer overskud. Dertil kommer, at vi mennesker tiltrækkes af, hvad vi findes attraktivt.

Et pænt og velholdt udendørs areal, rene fliser, klippet hæk og pæne facader udstråler orden, og orden tiltrækker beboere. 

Der er mange gode grunde til at alliere sig med en ejendomsserviceudbyder – og når alt kommer til alt, så handler det om at have de bedste folk på opgaven.