Paddleboard til sommerens eventyr

Et paddleboard er en oplagt mulighed for at skabe uforglemmelige sommeroplevelser på vandet. Danmark er omgivet af vand, og intet sted i landet er man længere end 52 km fra havet. Dette gør et SUP board til en oplagt investering, der vil glæde alle familiens medlemmer – små såvel som store. Det kan bruges til at dase ved den nærmeste strand, såvel som det kan blive til en sportsgren. Det giver mulighed for at få et pusterum fra en travl hverdag eller for at få fart over feltet og sved på panden.

Hvilket paddleboard er bedst for mig?

SUP er en praktisk og sjov sportsgren for alle, som ikke kræver meget udstyr. Der findes to forskellige typer af SUP boards, som man skal kende til: Et Hard Board og et oppusteligt board. Den oppustelige udgave er smart til dig, der bor i lejlighed og har begrænset plads eller som gerne vil kunne medbringe boardet på cyklen. Derudover er der 2 andre ting, du skal overveje før køb af et paddleboard: Bredde og længde. Hvis du ønsker vind i håret og høj fart, er et langt og smalt board ideelt for dig. Hvis du derimod ønsker ro og afslapning på vandet, kan du vælge et bredere og kortere board, da det vil sikre højere stabilitet.

Afsted ud på vandet

Tag din søster, nabo eller ven under armen, hop ombord på SUP boardet og tag afsted ud på vandet. Husk solcreme, en redningsvest og det gode humør – så kan intet stoppe dig. Kom helt ned i gear og glem hverdagens stress eller bevæg dig i høj fart, hvor du mærker vinden i håret og saltvandet på læberne. Sporten er for alle, og det er ikke uden grund, at paddleboardet er blevet populært blandt danskerne på meget kort tid.